Politica de Confidențialitate

1Principiile ce guvernează prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terțe decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).
Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adresa, e-mail, numar de telefon.

3Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati serviciile si site-ul nostru si modul in care ati interactionat cu noi.
Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.:
a. Numele, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail;
b. Educatie, datele profesionale (profesie, experienta profesionala, certificari);
c. Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre – date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu serviciile noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
d. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.

4Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri determinate

Vom colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal pentru a va furniza serviciile relevante pentru dvs., precum si pentru a va contacta;
Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
Accesul la datele personale este strict limitat personalului si colaboratorilor noștri care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

5Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:
– contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale pentru noi, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare sau alte servicii;
Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

6Securitatea procesarii

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.
In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

7Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:
a. De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs.
b. De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate.
c. De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care le detinem.
d. De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute.
e. De a vă opune din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrări, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.
f. De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată – inclusiv crearea de profiluri care produce efecte juridice ce privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
g. De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.
h. De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte – dreptul la „portabilitatea datelor”.
i. Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).