STARTUP-URI

descoperă și dezvoltă startup-uri locale

O inițiativă dedicată creșterii și finanțării de noi companii startup locale,

cu un fond 💰 anual de €300.000

Hai să construim startup-ul tău în Oradea 🚀

dețin un startup

vreau să mă alătur

comunității

Totul începe de la o idee. Însă pentru construirea unui startup de succes este nevoie de foarte multă muncă. Din acest motiv am creeat Bright Labs Incubator, un program de incubare care te va ajuta să-ți transformi ideea de startup în realitate.

Ai un MVP lansat pe piață și oamenii folosesc deja produsul tău? Sau ai construit cel puțin un prototip pentru o sesiune demo și ai nevoie de finanțare? Excelent, ai ajuns în locul potrivit! Avem uneltele de care startup-ul tău are nevoie pentru a crește.

Dacă banii sunt singurul obstacol în calea dezvoltării startup-ului tău, îți oferim posibilitatea să accesezi o finanțare de tip pre-seed de până la 50.000 EUR, în schimbul a 10% din startup-ul tău.

Mentorul potrivit te poate ajuta să-ți duci startup-ul la următorul nivel. Dacă ai nevoie de consultanță despre cum să îți crești startup-ul, fie te poți alătura următoarei serii de startup-uri din Bright Labs Incubator, fie poți programa o sesiune de mentorare aici:

Unul din ingredientele de bază ale unui startup de succes sunt oamenii talentați. Dacă ești unul din ei și vrei să lucrezi într-un startup în Oradea, ia legătura cu noi și îți vom face cunoștință cu startup-urile potrivite pentru domeniul tău de expertiză și obiectivele tale în carieră.

Dacă vrei să cunoști fondatorii startup-urilor construite în Oradea, putem facilita pentru tine întâlniri online sau față în față cu antreprenorii din comunitatea Make IT in Oradea. Spune-ne mai multe despre ceea ce cauți și te vom pune în legătură cu oamenii potriviți.

Bright Labs
Incubator ✨

formează / descoperă / sprijină / 💰finanțează

startup-uri

ECOSISTEMUL LOCAL DE TECH

22

startup-uri lansate

20

idei de startup-uri înscrise în Bright Nights

8

startup-uri în Bright Labs Incubator