EDUCAȚIE

burse | cazare și mâncare gratuite

Vrei să devii ITist în Oradea? Dacă ești la liceu sau la facultate și studiezi IT sau alte profile de tehnologie, aplică acum pentru o bursă de studii sau pentru cazare gratuită!

Dacă urmezi un profil IT și ai rezultate bune la învățătură, Primăria Oradea vine în sprijinul tău pentru ca tu să-ți continui studiile în acest domeniu.

Poți aplica pentru o bursă de 200 de lei pe lună până la terminarea liceului, dacă îndeplinești toate criteriile de mai jos:

Pentru cine sunt bursele?

Pentru a fi eligibil/ă, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Să fii elev/ă în clasele a11a sau a12a la un profil IT (matematică-informatică).

Să fi avut media generală peste 8.50 în anul anterior primirii bursei.

Să îți asumi obligația de urma cursurile uneia din universitățile din Oradea după terminarea liceului, la o facultate cu profil IT sau de tehnologie. Neîndeplinirea acestei obligații va atrage după sine restituirea întregii sume primite ca bursă.

Cum aplici pentru o bursă?

Pentru informații legate de procedura de aplicare și documentele necesare, te rugăm să te adresezi secretariatului școlii unde studiezi.

Pentru mai multe informații, contactează-ne.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai venit la facultate în Oradea și urmezi un profil legat de IT sau tehnologie, Primăria Oradea vine în sprijinul tău prin asigurarea cazării și a mesei pe durata studiilor.

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Pentru a fii eligibil/ă, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Să ai reședința într-o altă localitate decât Oradea.

Să fii înscris/ă la una din universitățile din Oradea, la o facultate din domeniul IT sau al tehnologiei: Calculatoare, IT, Ingineria sistemelor, Inginerie electrică, Telecomunicații, Mecatronică etc.

Să faci un internship într-o companie locală de IT în fiecare an universitar.

Să fii integralist, adică să ai toate examenele luate.

Cum aplici pentru cazare și mâncare gratuite?

Pentru informații legate de procedura de aplicare și documentele necesare, te rugăm să te adresezi secretariatului facultății.

Ai nevoie de ajutor?